Posted by: mazrilhisham | April 10, 2001

Seminggu Di Stockholm

Hari Pertama

– check-in kat KLIA, kena waiting list. Tunggu punya tunggu last2 dapat business class (MAS 747). Flight ke London Heathrow ambik masa 12 jam jugak. Nasib baik dok Business class.

hpqscan00010
– landing kat Heathrow pukul 4pm. Flight ke Stockholm pukul 6pm. Sempat la pusing2 masuk Harrods etc. Nak beli ????

http://www.heathrowairport.com/
london-heathrow-airport

– dari Heathrow ke Stockholm, naik SAS pulak. sampai Stockholm Arlanda dah pukul 9pm. Suhu below 0degree. Sejuk giler, mana dengan salji lagi, sakit perut sebab minum oren SAS lagi… errgghh

http://www.arlanda.se/en/

arlanda01

http://www.flysas.com/
sas01 sas02

– sampai Hotel Terminus dah pukul 10, check in, mandi, tido. Hotel ni berdepan dgn T-Centralen, kira macam KL Sentral la.

http://www.terminus.se/

terminus2 terminus3

Hari Kedua

– Breakfast kat hotel, kena hati-hati jgn terambil b**i pulak.

– Hari Ahad, cuti, sempat la jalan-jalan Stockholm. Memang sejuk, salji ada di mana-mana.

– 1st day training nih. Dari hotel nak ke ERICSSON jauh gak. Lebih kurang KL – S.Alam. Kena naik tren. Nasib baik station kat underground hotel je.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: